Poradna Autobaterie


Autor: Defender | Vloženo: 12.05.2012 000 16:57 | Témata: Poradna Autobaterie

Defender

Defender

Lze zajisté výběr baterie posuzovat i z hlediska jejího výrobce, nemám pravdu?

Rád bych se prostřednictvím tohoto portálu obrátil k erudovanějšímu vyjádření zohledňujícímu kvality automobilových akumulátorů v kontextu s jejich výrobci.
Osobně bych si například dovolil po zkušenostech preferovat japonskou společnost Panasonic, jejíž baterie překonávaly ostatní výrobce v řádu o celou třetinu jejich běžné životnosti.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    15. května 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, pokud hledáte kvalitní výrobek v oblasti startovacích autobaterií, neuděláte chybu, pokud zakoupíte výrobek od společností Exide či Varta. Jedná se o největší producenty olověných startovacích baterií s dlouholetou zkušeností. Rozhodoval bych se tak při výběru podle parametrů, které má baterie v požadovaném rozměru a vybral tu silnější. Z doslechu můžete zaslechnout mnoho příběhů o tom, jak jeden nebo druhý výrobce nevydrží ve voze ani dva roky, vždy však nelze určit, jak se majitel k baterii zachoval v průběhu její životnosti. Příkladem může být ponechání rozsvícených světel na parkovišti, toto může spolehlivě baterii zničit, dále také časté starty bez dostatečné doby na následné dobití.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.