Nejnovější recenze ze sekce Autobaterie
- Baterie připravená k instalaci
- Plně nabitá
- O žádné nevím
- Dobrý poměr kvalita - cena
Předchozí VARTA Blue Dynamic vydržela 8 let a proto jsem ji zakoupil znovu. Za mě zn. Varta je výbornou volbou kdo hledá dobrý poměr mezi kvalitou a cenou..
vše ok
Autobaterie zcela bez polepu s názvem jen malý štitek který obsahuje jen některé informace.Autobaterie zcela vybitá nabíjel jsem 12 hodin. Bez nabití baterie dostane sulfataci a zničí se. Obchod by měl baterii každé 3 měsíce nabíjet.
OK
Ok produkt.
- výborné parametry
- Podstatně levnější náhrada za původní baterii Varta. Na kvalitu se mě zeptejte za 5 let.
Do auta kupuji hlavně Varty,jsem s nima spokojený,vydrží.Zatím mne nezklamaly,vřele doporučuji.
cena a kvalita
- Sedí do Alfy Romeo 166
- Auto startuje
- Dobra vydrz
- Start bez problemu i v zime po 2 tydnech stani
- Uvidime az casem zda aktualni "vylepsena" verze bude stejne dobra jako predchozi
- Nevim, zda mi fakt poslali rok a pul starou baterku (objednavka 24.9.2024), seriove cislo c319w474 dle chatgpt:
- K dekódování sériového čísla baterie Exide C319W474 lze použít následující strukturu, kterou Exide obvykle používá pro identifikaci data a místa výroby:
- C: Tento znak označuje měsíc výroby. Exide přiřazuje písmena k jednotlivým měsícům:
- A = leden
- B = únor
- C = březen
- 3: Toto číslo označuje poslední číslici roku výroby. V tomto případě "3" znamená buď 2013, nebo 2023, v závislosti na stáří baterie.
- 19: Toto číslo značí den v měsíci, tedy 19. březen.
- W: Toto písmeno obvykle označuje kód továrny, kde byla baterie vyrobena.
- 474: Poslední tři číslice mohou odkazovat na číslo šarže nebo další výrobní detaily, které firma používá pro interní sledování.
- Sériové číslo C319W474 tedy znamená, že baterie byla vyrobena 19. března 2013 (nebo 2023) ve výrobním závodě označeném kódem W a patří do šarže 474.
Predchozi kus (stejny typ i prodejce) vydrzel 9.5 let v Mondeu 2.0TDCi. Jak ale uz nekdo zde pise, novy typ (stejny EAN) je o ~2kg lehci, tak uvidime zdali se vylepsila technologie, nebo to zacali sidit.
Baterka mela 12.48V, na protokolu je uvadeno 12.53V (dle normy ma mit alespon12.5V).
- slušná životnost - předchozí kus vydržel skoro 8 let ježdění kolem komína
- mám i v druhém autě a spokojenost
- dobrá cena